HOME

  
 

HOTELURI

  
 

PENSIUNI

  
 

VILE-CABANE

  
 

RESTAURANTE

  
 

BARURI

  
 

MAGAZINE

  
 

TUR VIRTUAL

  
 

CAUTARE

  

ROMANIA

Hoteluri

Pensiuni

Vile-Cabane

Restaurante

Baruri

Magazine

HOME  »  Tur Virtual
Imaginile IPIX sunt afisate cu ajutorul Java Virtual Machine.

Daca aveti probleme cu vizualizarea imaginilor IPIX, este posibil ca Java Virtual Machine sa nu fie activat sau instalat.
 
Verificati daca aveti instalat Java Virtual Machine
 
Instalati Java Virtual Machine

Ce este
turul virtual?

Cum ar fi ca, inainte de a alege pensiunea sau hotelul in care urmeaza sa va cazati pe perioada vacantei, sa puteti vizita mai multe locatii, pentru a o putea alege pe cea mai potrivita gusturilor dumneavoastra?

Cum ar fi ca, inainte de a alege restaurantul in care urmeaza sa luati masa, sa puteti vizita mai multe, pentru a alege in cunostinta de cauza?

Cum ar fi ca, inainte de a decide in care bar sau club va veti petrece seara, sa puteti alege ca si cum ati fi fost deja in multe dintre acestea?

Stim ca timpul este o problema, asa ca va oferim o posibilitatea de a vedea o multime de locatii punandu-va la dispozitie o metoda ce tine de realitatea virtuala.


Turul virtual este cea mai noua – si din ce in ce mai des folosita – modalitate pentru prezentarea destinatiilor de vacanta. Tehnologia speciala, dezvoltata de IPIX Corporation si NASA, permite vizualizarea la 360ºx360º a unei locatii (zona exterioara, receptia, camerele, apartamentele, restaurantul etc.). Cu ajutorul turului virtual IPIX, puteti „pasi” în mijlocul scenei, avand controlul asupra realitatii: puteti privi in sus, in jos, la stanga sau la dreapta, puteti roti imaginea in orice directie, va puteti apropia si indeparta de obiecte sau puteti trece dintr-o locatie in alta cu un click de mouse. Vi se ofera un camp maxim de vizualizare, cu ajutorul unei singure imagini, facand posibila „pozitionarea” dumneavoastra in centrul acesteia.

Caracteristicile turului virtual IPIX:

 • Vizualizare completa 360ºx360º - turul virtual IPIX rezulta din interconectarea mai multor imagini IPIX, care ofera un camp de vizualizare complet (orizontal, vertical), spre deosebire de animatiile flash care simuleaza rotirea la 360º doar pe orizontala, prin derularea unei serii de fotografii digitale obisnuite;
 • Culori naturale – puteti vedea imaginile locatiilor exact asa cum sunt: culorile imaginii IPIX sunt naturale si reproduc fidel atmosfera;
 • Viteza de incarcare - tehnologia IPIX compreseaza imaginea intr-un volum de 50-150 kb, comparabil cu cel al unei poze obisnuite. Imaginea incepe sa fie afisata imediat dupa ce este incarcat 25% din volumul acesteia; astfel, imaginile IPIX sunt afisate instantaneu pe broadband si in numai cateva secunde pe dial-up, in timp ce animatiile flash sau shockwave care simuleaza rotirea la 360º au volume de 5-15 ori mai mari.
 • Fara plug-in - IPIX este o tehnologie proprietara; acest lucru face ca dumneavoastra sa nu fiti obligat sa descarcati si sa instalati alte aplicatii externe (plug-in-uri), care au uneori un volum foarte mare.
 • Complet interactiv – puteti controla realitatea, vizitand interactiv spatiile; cu ajutorul unui simplu click de mouse in dreptul zonei definite, puteti iesi sau intra intr-o alta imagine.
 • Contul meu
  Utilizator:
  Parola:
  Am uitat parola!
  Inregistreaza-te!
  Evenimente
  © 2006 - 2012 MEDIAGRAF